De start - Vandaag - AquilaelidDe start

In 1985 vestigt Wilfried Baeten zich als onafhankelijk verzekerings- en kredietmakelaar in Sint -Truiden. In de jaren 90 wordt het dienstenaanbod uitgebreid met bankactiviteiten. 

In de loop der jaren zijn we, door de overname van enkele andere kantoren, uitgegroeid tot een kantoor met een stabiele basis. 

Beide zonen - Cederique en Dimitri - zijn actief in de zaak, dus opvolging is gegarandeerd. Het familiale karakter van het bedrijf blijft op deze manier zeker centraal staan!

Vandaag

U kiest voor een veilige toekomst! Baeten Verzekeringen is uitgegroeid tot een dynamisch familiebedrijf in de financiĆ«le en verzekeringssector. 

Wij kiezen voor een totaalconcept en daarom ook voor een lange termijn relatie met onze klanten. 

Onze onafhankelijkheid als makelaar speelt hierin een belangrijke rol! De loyaliteit van onze klanten bewijst dat dit de enige goede keuze is. Ons enthousiast team staat garant voor kwaliteit en service!

Aquilaelid

Baeten Verzekeringen is lid van de makelaarsverenging Aquilae. Dit netwerk van 55 onafhankelijke verzekeringsadviseurs in Vlaanderen, Brussel en WalloniĆ« biedt ons de mogelijkheid onze werking verder te professionaliseren en te vernieuwen. 

www.aquilae.be

Laatste Updates

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker