Verzekeringen voor bedrijven

Verzekeringen voor bedrijven 

Ontdek hier van welke verzekeringen voor bedrijven u gebruik kan maken.

Mobiliteit

Zowel voor de voertuigen van de zaakvoerders, personeel als het bedrijfsvervoer bestaan er verschillende mogelijkheden.  Van personenwagen tot vrachtwagen zoeken wij de beste oplossing voor het type vervoer en mobiliteit die uw bedrijf nodig heeft.

Brandverzekering

Elk bedrijf heeft zijn specifieke noden inzake brandverzekering. Denk maar aan het type pand en de inhoud die u wenst te verzekeren. Sta ons toe om onze expertise los te laten op uw specifieke noden.

Aansprakelijkheid

Wie niets doet, kan niets verkeerd doen. Een waarheid als een koe die de tand des tijds heeft doorstaan. Aan de hand van de door u uitgevoerde activiteit zoeken wij naar een aansprakelijkheidsverzekering die er voor zorgt dat u niet hoeft te piekeren wat uw gevolgen zijn als er iets misloopt.

Rechtsbijstand

Het leven loopt niet altijd zoals we willen. Een verkeersongeval met kwetsuren, een geschil met een leverancier of klant, problemen met een ontevreden personeelslid of zelfs een dispuut met overheden of fiscus kan zorgen voor een juridische discussie. Uw rechtsbijstandsverzekeraar staat u bij met raad en daad! Als u wordt benadeeld dan recupereren we wat nodig is!

Hospitalisatieverzekering

Denkt u eraan om uw personeel een hospitalisatiepolis aan te bieden. Wij staan u graag bij in advies en praktische afhandeling.

Sparen en beleggen

IPT, VAPZ, TAK-21,… niet-alledaagse begrippen die wij graag voor u verklaren. Kom met een gerust hart even praten over hoe uw bedrijf kan zorgen voor uw pensioen of een spaarplan voor uw werknemers.

Arbeidsongevallen – Gewaarborgd inkomen

Een arbeidsongevallenverzekering is een bij wet verplichte verzekering voor iedereen die personeel in dienst heeft. Tevens kan u als zaakvoerder uw eigen inkomen en rendabiliteit van uw bedrijf beschermen bij eventuele arbeidsongeschiktheid.

Referenties

Juwelier Jehaes in Sint-Truiden | referentie
Vigalex in Brustem | Referentie
Vervoer Vrancken in Hasselt | referentie
Ardek in Sint-Truiden | Referentie

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Maak een afspraak