Ons kantoor & team

Ons kantoor & team

Het team van Baeten Verzekeringen staat voor u klaar.

De start

In 1985 vestigt Wilfried Baeten zich als onafhankelijk verzekerings- en kredietmakelaar in Sint -Truiden. In de jaren 90 wordt het dienstenaanbod uitgebreid met bankactiviteiten.

In de loop der jaren zijn we, door de overname van enkele andere kantoren, uitgegroeid tot een kantoor met een stabiele basis. 
Beide zonen - Cederique en Dimitri – stapten ondertussen in de zaak, zo werd de opvolging en behoud van het familiale karakter gegarandeerd.

Vandaag

Baeten Verzekeringen is sindsdien uitgegroeid tot een dynamisch familiebedrijf in de financiële en verzekeringssector. Met de bouw en verhuis van het gloednieuwe kantoor aan de Spaansebrugstraat werd er een fris elan aan dit alles meegegeven.

Door de uitbouw van een team met een ideale mix van jong dynamisme en ervaren expertise staan we meer dan ooit paraat om zowel bij onze loyale als nieuwe klanten hoog te scoren in kwaliteit en service.

kies voor een veilige toekomst

Visie & werkwijze

Onafhankelijkheid is het grote sleutelwoord in onze werking.  Door onze onafhankelijkheid kunnen we zowel voor onze particuliere als professionele klanten de garantie bieden dat we voor hun de meest passende oplossing zoeken.

Als eerste stap bekijken we samen met de klant hoe hij op dit moment verzekerd is. Deze analyse zetten we overzichtelijk op papier zodat de klant meteen een overzicht heeft van zijn huidige waarborgen en premies.

Vervolgens geven we onze partnermaatschappijen de kans om hun beste voorstel uit te brengen op basis van de noden en wensen van de klant. De verschillende voorstellen centraliseren wij vervolgens in een nieuw overzicht en bespreken we met de klant de verschillende mogelijkheden.

Achteraf staan wij garant voor vlotte wijzigingen zodat we uw verzekeringen aanpassen indien uw situatie wijzigt zoals bij de aankoop van een nieuw voertuig, verhuis of dergelijke.

Bij schade krijgt een vaste schadebeheerder die u op de hoogte zal houden van het verloop van uw schadedossier.

ontdek onze verzekeringen

Maak kennis met ons team

Wilfried Baeten

Zaakvoerder

Cederique Baeten

Zaakvoerder

Dimitri Baeten

Klantenadviseur verzekeringen

Nils Lismont

Klantenadviseur verzekeringen​​​​​​​

Steven Geypens

Architect van uw krediet

Word jij onze nieuwe collega?

Verstuur nog vandaag je CV naar cederique@baetenverzekeringen.be

Onze Partners

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Tijden veranderen, jouw familie ook

Tijden veranderen, jouw familie ook

ABR : omnium voor de werf

ABR : omnium voor de werf

Het belang van een goede cyberverzekering

Het belang van een goede cyberverzekering

Vakantie... Here we come!

Vakantie... Here we come!