Sparen en Beleggen

Sparen en beleggen

Ook hier geldt zoals altijd: oog voor je specifieke situatie, je wensen, dromen en verwachtingen. Geen standaardoplossingen, maar advies op maat.

In een persoonlijk gesprek luisteren wij geboeid naar wie je bent en wat je verwacht en formuleren daarna een voorstel op maat. Daarbij houden we ook rekening met de mate waarin je bereid bent enig risico te aanvaarden

De 4 pensioenpijlers uitgelegd

01

Eerste pijler

De eerste pensioenpijler is het wettelijk pensioen. Dit pensioen hangt af van uw loon, het aantal jaren dat u gewerkt hebt en het statuut dat u had van werknemer, zelfstandige of ambtenaar. 

02

Tweede pijler 

In de tweede pijler bouwt u aanvullend pensioen op
via uw werkgever of zelfstandige. Dan is sparen voor uw pensioen zo mogelijk nog belangrijker.

03

Derde pijler

In de derde pijler bouwt u zelf op een fiscaal voordelige manier een aanvullend pensioen op. Dat gebeurt via het pensioensparen en/of het langetermijnsparen.

04

Vierde pijler

In de vierde pijler spaart u zonder fiscaal voordeel via spaarrekeningen, beleggingsfondsen, verzekeringsproducten of met vastgoed.

Beleggen, 30 jaar ervaring!

Beleggen kan op verschillende manieren. Wij kiezen bij Baeten Verzekeringen voluit voor tak 21, tak 23, tak 26 en tak 44 omwille van tal van voordelen. Wij geven u graag een opsomming van de mogelijkheden.

Tak 21

Binnen ons clienteel is dit nog steeds zeer gewild als een veilig product. Hier kunnen we onze trouwe beleggers de hoogste rendementen aanbieden wanneer je kapitaalsgarantie vraagt. Onze klanten stellen ons regelmatig vragen ivm successie. Met tak 21 kunnen wij hun uitstekend bijstaan want dit is het product voor successieplanning bij uitstek.

Tak 23

Dezelfde Beleggingsfondsen kan je aanschaffen via je bank of via een verzekerings- maatschappij. Maar we gaan voluit voor de fondsen van deze laatste. Vele onder jullie wisten niet dat hier tal van kosten wegvallen zoals oa beurstaksen, geen roerende voorheffing, geen Reynders taksen en geen belastingen op de meerwaarde. En dan heb ik het nog niet gehad over de effectentaks, komt er die of komt er die niet. 

Tak 26

Deze tak wordt vooral gesmaakt door onze vennootschapsklanten en onze verenigingen omdat hier geen verzekerden en begunstigden worden aangeduid. Makkelijk!

Tak 44

Dit is simpelweg een combinatie van tak 21 en 23.

Kindersparen

 
 
Dit is een topper in 2020. Nooit weg geweest maar nu nog meer tastbaar aanwezig. Wij begrijpen dat natuurlijk, iedereen kan het smaken als hij/zij op zijn 25ste een spaarpotje krijgt van € 25 000 nietwaar?

Wij zouden je graag meer info met illustraties en voorbeelden geven in een kennismaking op kantoor. Wij moeten je nog veel leuke dingen vertellen. De vele personen die reeds op gesprek zijn geweest hadden één zaak gemeen, ze waren allen goed geïnformeerd en waren razend enthousiast.
 

Maak Een Afspraak

 
Met onze behandelingsmethodes staat uw lichaam in sneltempo terug in balans.
???????Ook nood aan een welverdiend ontspanningsmoment om uw lichamelijke klachten te verminderen?
 

maak een afspraak

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Eddie Dorissen

Waar andere tekort schieten, schiet kantoor Baeten torenhoog boven.
Bij deze kan ik dit kantoor aan iedereen aanraden want waar word je nog na 18:00, in de weekends en middernacht geholpen. Ik kan enkel positieve zaken zeggen over dit kantoor. Doe zo verder, proficiat.

Jens Gelaesen

Baeten Verzekeringen maakt écht werk van haar verzekeringen. Ze voeren een doorgedreven en gedetailleerde marktstudie uit om jou zo de optimale (zakelijke) verzekeringen te geven. Hiernaast zoeken zij de perfecte balans tussen het verzekerde risico en de kostprijs.

Steve Bienkens

Super team met een zeer persoonlijke aanpak. Ik had zelf wat problemen om zaken rond te krijgen en ze hebben al het mogelijke gedaan om me zo goed mogelijk te helpen. Dankzij Baeten Verzekeringen is alles op zijn pootjes terecht gekomen.

In de kijker