Verzekeringen voor particulieren

Verzekeringen voor particulieren

Mobiliteit

Of het nu gaat om een auto, moto, speedpedelec, mobilhome,… Wij hebben voor u de oplossing met betrekking tot de verplichte BA verzekering. Uiteraard bekijken samen met u op maat naar de mogelijke uitbreidingen (omnium, bijstand, ongevallen bestuurder)

Brandverzekering

Uw woning of het nu gaat om een gehuurd appartement of uw nieuwbouw kangeroewoning. Samen met u zorgen we ervoor dat uw veilige stek perfect verzekerd is. Wordt u geconfronteerd met een brand dan kan u erop vertrouwen het deze verschrikkelijke ervaring geen financieel drama wordt.

Gezin

Elke dag wordt u en (of) uw gezinsleden geconfronteerd met een aantal risico’s. Wij zorgen ervoor dat een derde schadeloos wordt gesteld wanneer het moet. Daarnaast kijken we ook naar uw activiteiten in de vrije tijd (jacht, verenigingsleven, hobby’s) en zorgen we ook hier voor absolute zekerheid.

Rechtsbijstand

Het leven loopt niet altijd zoals we willen. Een verkeersongeval met kwetsuren, een geschil met een leverancier een juridische discussie. Uw rechtsbijstandsverzekeraar staat u bij met raad en daad! Als u wordt benadeeld dan recupereren we wat nodig is!

Hospitalisatieverzekering

Ziek worden of een operatie ondergaan is al erg genoeg. Wij zorgen ervoor dat u er geen financiële kater aan overhoudt. Er bestaat een groot gamma hospitalisatiedekkingen op de markt waarin wij u graag wegwijs bieden.

Sparen en beleggen

Sparen voor een aanvullend pensioen en daarbij al dan niet genieten van een fiscaal voordeel.  Sinds de pensioenhervorming is sparen echter een noodzaak. Samen met u brengen we in kaart hoeveel u vandaag aan de kant moet houden om een bepaalde levenstandaard na pensionering te behouden.

Bijstand

Een bijstandsverzekering kan gekoppeld worden aan een autoverzekering maar kan evengoed alleenstaand voor alle voertuigen en personen in het gezin worden afgesloten. In uitbreiding kan u er een annulatieverzekering bijnemen voor het geval u niet op vakantie kan vertrekken.

Referenties

Vervoer Vrancken in Hasselt | referentie
Vigalex in Brustem | Referentie
Juwelier Jehaes in Sint-Truiden | referentie
Ardek in Sint-Truiden | Referentie

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Maak een afspraak