Wat kan ik doen om de kosten voor mijn verzekeringen te verlagen?

Als ondernemer bent u natuurlijk prijsbewust en houdt u ook de kosten voor verzekeringen graag zo laag mogelijk. Maar hoe zorgt u nu dat u de kosten voor uw bedrijfsverzekeringen kunt verlagen en de scherpste prijs betaalt? Enkele tips:

Bekijk welke verzekeringen uw bedrijf nodig heeft 
Het is in de meeste gevallen onzinnig om u voor elk mogelijk risico te verzekeren. Bedenk daarom voor uzelf welke verzekeringen en dekkingen voor uw bedrijf van toepassing zijn. Waar nodig kunt u uzelf ook laten adviseren door een verzekeringsadviseur.

Vergelijk zakelijke verzekeringen online 
Het aanbod aan zakelijke verzekeringen is tegenwoordig zo groot dat het onmogelijk kan lijken om de verzekering met de beste prijs-kwaliteit te vinden. Daarom is het slim om uw bedrijfsverzekeringen online te vergelijken. Zo ziet u direct welke verzekering wat te bieden heeft en wat de premie is.

Vergelijk jaarlijks uw verzekeringen 
Dat een verzekering op dit moment perfect aansluit op de behoeftes van uw bedrijf, wil niet zeggen dat dit over een jaar nog zo is. Daarom is het handig om uw bedrijfsverzekeringen jaarlijks te (laten) vergelijken en te kijken of u nog steeds de scherpste premie betaalt voor hetgeen u nodig heeft.

Voorkom dubbele dekking
In de praktijk komt het nogal eens voor dat bepaalde risico’s door meerdere verzekeringen gedekt worden. Onzinnig natuurlijk en onnodige extra kosten. Controleer daarom of uw verzekeringen elkaar overlappen of vraag het aan onze verzekeringsadviseur. Ga aan de slag met bovenstaande tips en haal optimaal rendement uit uw verzekeringen. En heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze verzekeringsadviseurs, zij kijken graag met u mee.

Laatste Updates

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker