Zelfstandige zonder personeel

Als zelfstandige weet je wat het is te ondernemen en je eigen boontje te doppen. Het sociale vangnet waarop je kan rekenen is immers kleiner dan dat voor werknemers. Een tegenslag kennen we allemaal wel eens maar dat mag de toekomst van je zaak nooit in gevaar brengen. Laat staan dat een tegenslag een persoonlijk financieel drama mag worden.

Beter voorkomen dan genezen

Als zelfstandige loop je dagelijks risico's, denk hierbij aan arbeidsongeschiktheid en beroepsaansprakelijkheid. Voor zelfstandigen zonder personeel bestaan tevens een aantal verzekeringen die je moeten beschermen tegen ziekte, invaliditeit of inkomensverlies. Ga daarbij echter niet té ver: bescherm je vooral tegen datgene dat je het meeste zorgen en risico baart. Zodat je achteraf niet met de gebakken peren zit.

Speel op veilig voor je levensstandaard

Als zelfstandige staat levensstandaard meer dan wie ook onder druk. Daarom kan je beter op veilig spelen en nu al de nodige voorzorgen nemen om de kloof tussen je huidige inkomen en je latere pensioen te dichten. Zodat je later comfortabel kan genieten van de tijd en energie die je vandaag in je zaak stopt. Je Aquilae-adviseur vertelt je haarfijn hoe je daarbij je privé-situatie naadloos kan laten overvloeien in je positie als ondernemer. Want verzekeringen die privé werden afgesloten geven immers geen enkele dekking op je praktijk als zelfstandige.

Laatste Updates

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker