Bati-BAETENVan sinds afgelopen zaterdag tot en met 8 maart opent Batibouw de deuren! Dit jaar worden volgende thema's in de spotlight gezet:

  • Green Building: het verminderen van de ecologische voetafdruk door het gebruik van recycleerbare materialen om zo deel te nemen aan de kringloopeconomie.
  • Smart Heating & Cooling : voor zowel een nieuwbouw als een renovatie op grote schaal is een warmtepomp vaak de meest logische keuze. Ze staat garant voor een ecologisch en energiezuinig huis dat opgewassen is tegen de uitdagingen van de toekomst. Daarnaast zullen digitale oplossingen zoals domotica, voor zover ze correct zijn ingesteld, bijdragen tot een verminderde energieproductie. 
  • Small is Beautiful : in BelgiĆ« moeten we steeds meer rekening houden met kleinere leef- en bouwruimtes. Jonge bouwers kiezen, ondermeer omwille van mobiliteitsredenen, voor een woning in de stad.
  • 5 Senses Experience: Batibouw staat in het teken van beleving. Voelen, ruiken & zien van materialen. Je kan alles live ontdekken en genieten van het advies van professionals alvorens.

Wij financieren uw droom

Of het gaat om een nieuwbouw, een kleine of grote renovatie, de plaatsing van zwembad met poolhouse of installatie van energiebesparende maatregelen... wij zorgen voor uw krediet!

Wij denken met u mee en bieden u een oplossing op maat.

U hoeft op Batibouw geen tijd te besteden aan gesprekken met de banken die daar aanwezig zijn. Na een afspraak van een half uur kunnen wij als kredietmakelaar bij alle banken, waaronder ook de grootbanken, een offerte aanvragen voor uw financiering.

Contacteer ons voor een afspraak via:

Let op! Geld lenen kost ook geld!

Laatste Updates

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker