Beleggen, 30 jaar ervaring!Beleggen kan op verschillende manieren. Wij kiezen bij Baeten Verzekeringen voluit voor tak 21, tak 23, tak 26 en tak 44 omwille van tal van voordelen. Wij geven u graag een opsomming van de mogelijkheden.

30 jaar ervaring

Tak 21

Binnen ons clienteel is dit nog steeds zeer gewild als een veilig product. Hier kunnen we onze trouwe beleggers de hoogste rendementen aanbieden wanneer je kapitaalsgarantie vraagt. Onze klanten stellen ons regelmatig vragen ivm successie. Met tak 21 kunnen wij hun uitstekend bijstaan want dit is het product voor successieplanning bij uitstek.

Tak 23

Dezelfde Beleggingsfondsen kan je aanschaffen via je bank of via een verzekerings- maatschappij. Maar we gaan voluit voor de fondsen van deze laatste. Vele onder jullie wisten niet dat hier tal van kosten wegvallen zoals oa beurstaksen, geen roerende voorheffing, geen Reynders taksen en geen belastingen op de meerwaarde. En dan heb ik het nog niet gehad over de effectentaks, komt er die of komt er die niet. Zeer regelmatig wordt ons gevraagd of we een specifieke begunstigde kunnen aanduiden of ‘ik blijf graag baas over mijn geld’. Gelukkig hebben wij er steeds positief op kunnen antwoorden. Banken bieden logischerwijze hun eigen fondsen aan. Onze klanten hebben een bredere horizon en daar spelen wij graag op in.

Tak 26

Deze tak wordt vooral gesmaakt door onze vennootschapsklanten en onze verenigingen omdat hier geen verzekerden en begunstigden worden aangeduid. Makkelijk!

Tak 44

Dit is simpelweg een combinatie van tak 21 en 23.

Kindersparen

Dit is een topper in 2020. Nooit weg geweest maar nu nog meer tastbaar aanwezig. Wij begrijpen dat natuurlijk, iedereen kan het smaken als hij/zij op zijn 25° een spaarpotje krijgt van 25000 € nietwaar?Wij zouden je graag meer info met illustraties en voorbeelden geven in een kennismaking op kantoor. Wij moeten je nog veel leuke dingen vertellen. De vele personen die reeds op gesprek zijn geweest hadden één zaak gemeen, ze waren allen goed geïnformeerd en waren razend enthousiast.

Maak snel je afspraak!

Team Baeten

Laatste Updates

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker