LangetermijnsparenSpaar voor een aanvullend pensioen of bereid een vastgoedproject voor, in alle veiligheid, en geniet bovendien een belastingvermindering.

Vaste rentevoet 

Aanzienlijk rendement van langetermijnsparen op de nettopremie (uitgezonderd taksen en instapkosten). U kunt uw spaartegoed aanvullen met jaarlijkse winstdelingen. Deze zijn echter niet gewaarborgd en hangen af van de economische conjunctuur en de financiƫle resultaten van de verzekeraar.

Absolute zekerheid

Met Langetermijnsparen bij een verzekeraar neemt u geen enkel risico. Het minimumrendement is vast en uw spaargeld worden niet rechtstreeks op de beurs belegd.

Interessante fiscaliteit

U spaart voor een aanvullend pensioen en recupereert elk jaar 30 % van uw storting (+ gemeentebelasting). In tegenstelling tot pensioensparen wordt de hoogte van uw maximale premie in langetermijnsparen gekoppeld aan uw belastbaar inkomen. 

Bescherming van uw naasten

U kiest vrij de begunstigden – binnen de wettelijke beperkingen – ingeval u zou overlijden. Een aanvullende bescherming bij overlijden is eveneens mogelijk.

Flexibel sparen

U bepaalt zelf – binnen de fiscale grenzen – hoeveel en wanneer u spaart. U kunt uw spaarplan op ieder moment aanpassen, als dat nodig zou zijn.

Bereken nu zelf

Via deze tool  kan je berekenen hoeveel de maximaal fiscaal aftrekbare premie bedraagt. 

 Wenst u een offerte? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Laatste Updates

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker