PensioensparenSpaar in alle veiligheid en geniet een fiscaal voordeel via een individuele tak 21-levensverzekering onderworpen aan het Belgisch recht

Hoger rendement dankzij een mogelijke winstdeling

U geniet een gewaarborgd minimumrendement van 0,50 %, die jaarlijks verhoogd kan worden met een extraatje: de winstdeling. het gemiddelde remdement bij de meeste verzekeraars bedroeg in 2019 tussen 2,00 en 2,25 % dankzij de winstdeelname. Deze winstdelingen zijn niet gewaarborgd en hangen af van de economische conjunctuur en de financiële resultaten van de verzekeraar

Absolute zekerheid

Pensioensparen bij een verzekeraar is een veilige verzekering. U bent tevens beschermd door het Garantiefonds tot 100.000 euro! Voor het eventueel resterende bedrag is het de verzekeringsnemer die het risico draagt.

Fiscaal voordeel

U bouwt een spaarplan op uw maat op met een premie tot 1270 euro per jaar waarbij u tot 317,5 euro fiscaal voordeel kunt genieten.

Aanduiding van een begunstigde bij overlijden

U organiseert -binnen het wettelijk kader- uw successie en beschermt uw naasten ingeval u zou overlijden vóór de einddatum van uw contract. Op dat ogenblik kunnen er successierechten verschuldigd zijn.

Flexibel sparen

U bepaalt zelf het bedrag dat u ieder jaar wenst te sparen, op uw eigen ritme, met een maximum van 990 euro of 1270 euro. U kunt reeds sparen vanaf 35 euro.

Wenst u een offerte op maat? Contacteer ons voor een afspraak!

Laatste Updates

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker