GezinKinderen bezorgen je een dagelijkse (gezellige) drukte. Je hebt een carrière die volop in ontwikkeling is en die behoorlijk veel energie en tijd vraagt. Maar ook het bouwen of verbouwen van de eigen woning baart zorgen; die stek die zo belangrijk is en waar je een echte thuis van wil maken.

Geniet maximaal beschermd

Je hebt heel wat aan je hoofd maar toch: je wil maximaal genieten van het leven. Met vrienden en familie. Een lang weekend met de kinderen er op uit. Een welverdiende lange reis in de zomer. Dan is het belangrijk altijd en overal goed beschermd te zijn op een correcte maar doeltreffende manier. Dat geldt voor jezelf, je partner, je kinderen, al wie je dierbaar is maar ook al je bezittingen.

Blik op later

Misschien kijk je wel al met één oog naar later. Naar je pensioen, of naar het realiseren van die grote droom die je al jarenlang koestert. Daar kan je nu best al werk van maken, door je middelen behoedzaam te investeren zodat je altijd in financieel comfort kan leven. Maak daarom een afspraak met een Aquilae-adviseur. Hij maakt dat graag duidelijk en tastbaar voor jou.

Laatste Updates

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker