SingleJe bent nog happy single? Je huwelijk liep spaak waardoor je alleen kwam te staan? Of je bent alleenstaande omdat je partner is overleden. Dan vraagt jouw situatie om extra aandacht en advies want ook jij wil genieten van het leven, dromen realiseren. De juiste bescherming van jezelf en je bezittingen is cruciaal. Zodat je altijd op beide oren kan slapen, wat er ook gebeurt.

Andere situatie, andere oplossingen

Koppels die uit elkaar gaan vergeten vaak hun verzekeringsportefeuille te herbekijken. Nochtans kunnen ze daarmee problemen vermijden en heel wat geld besparen. Want als gezin heb je nu eenmaal meer en andere verzekeringen nodig dan als alleenstaande. Dus zou het goed kunnen zijn dat je auto-, brand-, levens- of familiale verzekering aan een grondige bijsturing toe is.Alleenstaanden zijn vaak oververzekerd, dubbel verzekerd, onderverzekerd en soms zelfs helemaal niet meer verzekerd. Wanneer je alleen komt te staan is het daarom belangrijk dat je verzekeringsadviseur op de hoogte wordt gebracht. Dat kan je heel wat problemen bij uitkeringen besparen, maar ook gewoonweg geld besparen.

Speciale aandacht voor de kinderen

Financieel wil je nooit in de problemen komen. En dat geldt ook voor je mogelijke kinderen. Je levensstandaard moet op elk moment behouden blijven. Financieel comfort is belangrijk voor jou. Voor morgen, overmorgen en veel later.Wil je graag alles weten over financieel comfort als single? Maak dan vandaag nog een afspaak met een Aquilae-adviseur uit je buurt. Hij is prima geplaatst om jou dat haarfijn uit te leggen.

Laatste Updates

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker