StartupJe hebt een grandioos zakenidee of vond een ‘gat in de markt’? Als echte ondernemer blijf je dan niet bij de pakken zitten. Je bedrijf vraagt nu heel veel aandacht en tijd. Vergeet echter de risico’s niet, heb voldoende aandacht voor wat er mis kan gaan. Goed verzekerd zijn is ook als startup erg belangrijk. Maar pas op: als startende ondernemer kan je jezelf tegen bijna alles verzekeren. Je Aquilae-adviseur toont je haarfijn welke verzekeringen relevant zijn voor jouw activiteit.

Elke sector vraagt specifieke oplossingen

Een startend bouwondernemer vraagt een andere benadering dan een freelance consultant in opstart. De eerste kijkt immers tegen heel andere risico's aan dan de tweede. Maar misschien woont de bouwondernemer nog thuis, terwijl de consultant samenwoont en binnenkort een eerste kindje verwacht. Dan ook zal de oplossing uit een specifieke hoek moeten komen.

Zie het bos door de bomen

Zie je door al die uiteenlopende premies het bos door de bomen niet meer? Geen nood: je Aquilae-adviseur zet je snel op weg. Hij/zij vertelt je gedetailleerd welke verzekeringen nodig zijn voor jouw als startende ondernemer. Het is absoluut aangeraden om een verzekeringspakket of financieel plan op jouw maat te hebben, rekening houdende met jouw specifieke levenssituatie en financiƫle mogelijkheden.

Laatste Updates

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker