Jongere

Je staat aan de start van je professionele loopbaan. Of misschien studeer je nog wel verder. Een eigen wagen heb je reeds of die staat op je verlanglijstje. Je droomt van een eigen stek, alleen of met je partner. Het leven lacht je toe. Je bulkt van de plannen.

Zo vroeg mogelijk aandacht voor bescherming

Verzekeringen en geld zijn misschien niet de zaken waar je echt veel aandacht voor hebt. En toch, het is belangrijk. Die wagen kan maar best goed verzekerd zijn. En op die verre reis die je wil maken is het belangrijk over de nodige bijstand te kunnen beschikken, mocht het nodig zijn. Want hoewel je graag op eigen benen wil staan, is goed verzekerd zijn een must om zorgeloos door het leven te gaan. Bij Aquilae maken we een pakket, speciaal op maat van starters.We luisteren naar jou (en je ouders), adviseren op jouw maat en bieden je de juiste bescherming aan. Weet dat de rol van de ouders daarbij nog steeds heel belangrijk is.

Altijd met een blik op later

Krijg je reeds een eerste inkomen? Hoe ga je daar mee aan de slag? Je Aquilae-adviseur legt je haarfijn uit hoe je dat best kunt beheren met het oog op later. Denk hierbij aan je partner, je kinderen, je (eigen) woning) of sparen voor je pensioen.

Laatste Updates

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker