Verzekeringen - Kredieten - Beleggingen

Uw Verzekering Berekenen

 
 
Uw Schadegeval
Melden

Uw klantenzone

Uw Krediet
Berekenen 

Ontdek meer

Uw Verzekering Berekenen

ontdek meer

Uw Schadegeval Melden

Ontdek meer

Uw klantenzone

Meer informatie

Kies voor een veilige toekomst in Sint-Truiden

Baeten Verzekeringen is uitgegroeid tot een dynamisch familiebedrijf in de financiële en verzekeringssector. Wij kiezen voor een totaalconcept en daarom ook voor een lange termijn relatie met onze klanten.

Onze onafhankelijkheid als makelaar speelt hierin een belangrijke rol. De loyaliteit van onze klanten bewijst dat dit de enige goede keuze is. Ons enthousiast team staat garant voor kwaliteit en service.

over ons

Verzekeringen

Voor particulieren

Particulieren kunnen gebruik maken van verschillende verzekeringen. Van een hospitalisatie- en mobiliteitsverzekering tot gezin- en (rechts)bijstand.

Voor bedrijven

Ook bedrijven kunnen gebruik maken van verschillende verzekeringen zoals onder andere een arbeidsongevallenverzekering en aansprakelijkheidsverzekering.

onze verzekeringen

“Wij kiezen voor een totaalconcept en daarom ook voor een langetermijnrelatie met onze klanten.”

voor particulierenvoor bedrijven

Sparen en beleggen

Ook hier geldt zoals altijd: oog voor uw specifieke situatie, uw wensen, dromen en verwachtingen. Geen standaardoplossingen, maar advies op maat.

In een persoonlijk gesprek luisteren wij geboeid naar wie u bent en wat u verwacht en formuleren daarna een voorstel op maat. Daarbij houden we ook rekening met de mate waarin u bereid bent enig risico te aanvaarden.

meer over sparen en beleggen

Kredieten

Hypothecair krediet 

Naast ons uitgebreid gamma verzekeringen werken we samen met 14 partnerbanken voor hypothecaire kredieten en leningen op afbetaling

Lening op afbetaling

Via de lening op afbetaling kunnen wij samen de beste oplossing voor u overlopen. Hiervoor werken wij samen met 4 banken.

onze kredieten

Eddie Dorissen

Waar andere tekort schieten, schiet kantoor Baeten torenhoog boven.
Bij deze kan ik dit kantoor aan iedereen aanraden want waar word je nog na 18:00, in de weekends en middernacht geholpen. Ik kan enkel positieve zaken zeggen over dit kantoor. Doe zo verder, proficiat.

Jens Gelaesen

Baeten Verzekeringen maakt écht werk van haar verzekeringen. Ze voeren een doorgedreven en gedetailleerde marktstudie uit om jou zo de optimale (zakelijke) verzekeringen te geven. Hiernaast zoeken zij de perfecte balans tussen het verzekerde risico en de kostprijs.

Steve Bienkens

Super team met een zeer persoonlijke aanpak. Ik had zelf wat problemen om zaken rond te krijgen en ze hebben al het mogelijke gedaan om me zo goed mogelijk te helpen. Dankzij Baeten Verzekeringen is alles op zijn pootjes terecht gekomen.

Nieuws & Events

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Referenties aan het woord